epiona

  • ۰
  • ۰

اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 10

جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

تعریف:

عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شیر و جلوگیری از فساد و زمانی برای تبدیل شیر فاسد و خراب به شیری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه میگردند.

حالت اول طبیعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.

جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس:

الف)جستجو:

اصول آزمایش:

بیکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شیر اضافه می گردد, بدین جهت اینگونه شیرها زرد رنگ میباشند. برای تشخیص بیکرمات دوپتاس در شیر میتوان از نیترات نقره استفاده نمود که با آن رسوب کرمات نقره قرمز نارنجی میدهد.

معرفهای لازم برای آزمایش:

-محلول 1 درصد نیترات نقره

طرز عمل: در یک لوله آزمایش تقریباً یک میلی لیتر از شیر مشکوک و 3 تا 5 میلی لیتراز یک محلول یک درصد نیترات نقرهوارد مینماییم چنانچه رنگ زرد شیر مربوط بوجود بی کرمات دوپتاس باشد, تبدیل به قرمز نارنجی میشود. برای تشخیص بهتر رنگ میتوان از یک لوله آزمایش حاوی شیر معمولی بعنوان شاهد استفاده نمود.

دقت آزمایش:

آزمایش تقریباً 1/0 گرم بیکرمات دوپتاس را در یک لیتر شیر نشان میدهد.

ب) اندازه گیری:

اصول آزمایش:

آزمایش بر روی خاکستر شیر انجام میشود؛ بدین ترتیب که کرماتها را بکمک یک محلول سولفات فروز و آمونیاک (یا ملح Mohr) بفرمول :

احیا نموده , زیادی این محلول را با پرمنگنات دوپتاس تیتره مینماییم.

معرفهای لازم برای آزمایش:

محلول آبکی 8 گرم در لیتر سولفات فروز و آمونیاک که در موقع استعمال تیتره میگردد( برای پایدار نمودن این محلول میتوان به نسبت 12 میلی لیتر در لیتر به آن اسید سولفوریک اضافه نمود).

محلول پرمنگنات دو پتاس 02/0 نرمال که هر میلی لیتر آن معادل است با 00098/0 گرم .

اسید سولفوریک بوزن مخصوص 83/1=d

طرز عمل:

خاکستر شیر را ابتدا چند مرتبه با /اب مقطر و سپس با یک محلول آبکی اسید سولفوریک 5 درصد میشوییم تا اینکه جمعاً 25 تا 30 میلی لیتر مایع بدست آید, بعد آنرا در یک بشر ریخته تقریباً 5 میلی لیتر اسید سولفوریک و دقیقاً 20 میلی لیتر محلول سولفوریک یا ملح Mohr بآن اضافه می نماییم. اسید کرمیک فوراً احیا میگردد زیادی ملح مور را با محلول تیتره پرمنگنات دوپتاس تیتره مینماییم تا اینکه رنگ گلی پایدار بدست آید فرض میکنیم n تعداد میلی لیترهای محلول پرمنگنات دوپتاس لازم باشد. 20 میلی لیتر از همان محلول سولفوریک (ملح مور) را درهمان شرائط با محلول پرمنگنات دو پتاس تیتره مینماییم و فرض میکنیم تعداد میلی لیترهای لازم باشد.

نتیجه گیری:

در این صورت مقدار بیکرمات دوپتاس موجود در شیر برحسب گرم در لیتر از رابطه زیر بدست میآید:

2- جستجوی فرمل:

شیری که به آن فرمالین اضافه شده باشد در موقع سنجش نسبت درصد چربی بروش ژربر علاوه بر بوی مخصوص برنگ بنفش نیز در می آید.

اصول آزمایش:

پروتیدهای شیر حاوی هسته اندول(تریپتوفان) بوده و بدین جهت در حضور یک اسید قوی مانند اسید کلریدریک , یک اکسیدان ضعیف مانند کلرورفریک و مقدار جزئی فرمل و در مقابل حرارت رنگ بنفش (واکنسVoisenet.) تولید مینماید و از روی رنگ بنفش میتوان بوجود فررمال پی برد.

با توجه باینکه رنگ بنفش در حضور مقدار زیاد فرمل(بیش از 5 میلی لیتر محلول افی سینال فرمالدئید حاوی 35 درصد متانول در یک لیتر شیر) ظاهر نمی گردد چنانچه واکنش در اولین دفعه منفی باشد, قبل از نتیجه گیری باید آزمایش را یکمرتبه نیز با شیر رقیق شده تکرار نمود.

معرفهای لازم:

اسید کلریدریک خالص 19/1 =d

کلرورفریک(کلورفریک( محلول 5/2درصد که تقریباً معادل محلول یکدهم کلرورفریک افی سینال بوزن مخصوص 26/1=d است) که در شیشه های قطره چکان نگهداری میشود.

طرز عمل:

در یک لوله آزمایش تقریباً 2 میلی لیتر از شیر مورد آزمایش, قریب 2 میلی لیتر اسید کلریدریک خالص و حداکثر یک قطره از محلول 5/2 درصد کلرورفریک داخل نموده بهم زده و تا نقطه جوش حرارت میدهیم. چنانچه رنگ بنفش ظاهر گردد, شطر حاوی فرمالدئید خواهد بود.

دقت آزمایش:

آزمایش تا 005/0 میلی لیتر محلول فرمالدئید افی سینال(حاوی 5/3 درصد متانول) را در لیتر شیر تشخیص می دهد.

توجه اگر بجای رنگ بنفش رنگ خاکستری قهوه ای ظاهر گردد, آزمایش را تکرار کرده و بجای 2 میلی لیتر شیر مورد آزمایش تقریباً 2 میلی لیتر شیر عاری از فرمل و یک قطره شیر مورد آزمایش برداشت می نماییم. در این صورت چنانچه رنگ بنفش ظاهر شود, شیر مورد آزمایش حاوی بیش از 5 میلی لیتر فرمل در لیتر میباشد و اگر رنگ خاکستری قهوه ای ظاهر شود شیر حاوی فرمالدئید نمی باشد.

در مورد شیرهایی که جهت نگهداری بآنها بیکرمات دوپتاس اضافه گردیده است نمی توان با این آزمایش بوجود فرمالدئید پی برد.

3-جستجوی آب اکسیژنه:

اصول آزمایش:

برای جستجوی آب اکسیژنه میتوان از واکنش Dupouy. استفاده نمود. این واکنش براساس وجود آنزیم پراکسیداز در شیر استوار است که در حضور آب اکسیژنه موجب اکسیداسیون گائیاکل و تغییر رنگ آن به گلی میگردد. ظاهر شدن این رنگ دلیل بروجود آب اکسیژنه در شیر میباشد.

ولی چنانچه شیر خیلی ترش شده باشد(ترشی بیش از 50درجه درنیک) یا قبلاً حرارتی بالاتر از منحنی انهدام آنزیم پراکسیداز حرارت داده شده باشد, در اینصورت پراکسیداز در









سایر محصولات :
اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10ص

اندازه گیری مواد افزودنی در شیر...

اندازه گیری زیرالنون به روش کروماتوگرافی

اندازه گیری زیرالنون به روش کروماتوگرافی...

امنیت غذا و تغذیه 72ص

امنیت غذا و تغذیه 72ص...

امام و نگرش سیاسی به عاشورا

امام و نگرش سیاسی به عاشورا...

الیوین

الیوین...

الکترونگاتیویته

الکترونگاتیویته...

الماس

الماس...

الکتروفورز

الکتروفورز...

اقتصادسیاسی

اقتصادسیاسی...

افلاک نمای خیام

افلاک نمای خیام...

افسردگی 45ص

افسردگی 45ص...

اعدام صدام قطعا مهمترین رخداد سیاسی اخیر جهان بود

اعدام صدام قطعا مهمترین رخداد سیاسی اخیر...

اعتماد به نفس

اعتماد به نفس...

اعتصاب

اعتصاب...

اطلاعات اولیه فولاد

اطلاعات اولیه فولاد...

تحقیق ویژگی های دوران بلوغ

تحقیق ویژگی های دوران...

اضطراب چیست 33ص

اضطراب چیست 33ص...

تحقیق شوت سه گام

تحقیق شوت سه گام...

اصول پایه در طراحی بسته بندی 57 ص

اصول پایه ...

تحقیق شهید چمران

تحقیق شهید چمران...

اصول و سیاست فرهنگی جمهوری اسلامی

اصول و سیاست فرهنگی جمهوری اسلامی...

تحقیق شهید در قرآن

تحقیق شهید در قرآن...

اصول مجلس شوراى اسلامى 12ص

اصول مجلس شوراى اسلامى 12ص...

تحقیق شهروند کیست حقوق شهروندی چیست 16ص

تحقیق شهروند کیست حقوق شهروندی چیست...

تحقیق شهرکهای صنعتی

تحقیق شهرکهای صنعتی...

اصول مالیاتی

اصول مالیاتی...

تحقیق شهرک یا آتی شهر

تحقیق شهرک یا آتی...

اصول علمی زیست مکانیک 13 ص

اصول علمی زیست مکانیک ...

تحقیق شهرسازی نوین

تحقیق شهرسازی نوین...

اصلاح نژاد دام6 ص

اصلاح نژاد دام6 ص...

تحقیق شهر سوخته زابل

تحقیق شهر سوخته زابل...

اصلاح نژاد دام

اصلاح نژاد دام...

تحقیق شهر سازی

تحقیق شهر سازی...

اصلاح نژاد دام علم و هنر تثبت ژنهای موثر در تولید اقتصادی دام می

اصلاح نژاد دام علم و هنر تثبت...

دانلود تحقیق درباره ساختار خطوط جدید باهادیهای‌خاص‌ و کاربرد آن‌ درشبکه‌ انتقال‌کشور

دانلود تحقیق درباره ساختار...

اصل لانه کبوتر

اصل لانه کبوتر...

تحقیق شهادت على علیه السلام

تحقیق شهادت على علیه السلام...

تحقیق شنودی اهورامزدا

تحقیق شنودی اهورامزدا...

اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در اسناد تجاری 30

اصل عدم قابلیت استناد...

تحقیق شناسایی احکام و دستورات حاکم بر ساخت مساجد

تحقیق شناسایی احکام...

اشعه کاتدی و نظریه اتمی

اشعه کاتدی و نظریه اتمی...

تحقیق شناسایی ومحاسبه حریم سفره های آبهای زیر زمینی با تاکید برشناخت حریم

تحقیق شناسایی ومحاسبه...

اشخاص حقیقی 18ص

اشخاص حقیقی 18ص...

اشخاص حقوقى 9ص

اشخاص حقوقى 9ص...

تحقیق شناسایی و اجرای احکام دادگاههای خارجی در ایران

تحقیق شناسایی و اجرای احکام دادگاههای...

اسید

اسید...

تحقیق شناخت نفس

تحقیق شناخت نفس...

تحقیق شناخت قرآن

تحقیق شناخت قرآن...

اسید و خطرات آن

اسید و خطرات آن...

تحقیق شناخت شناسی

تحقیق شناخت شناسی...

گزارش کارورزی در محل احداث پارک ناز 14 ص
گزارش کاراموزی ترانسفور ماتور قدرت گازی GIS ایمنی درانتقال 51 ص
گزارش کارآموزی دادگاه عمومی 218 ص
گزارش کارآموزی گزارش کارآموزی شرکت داروسازی ثامن 71 ص
گزارش کارآموزی کامپیوتراداره فن آوری و اطلاعات راه آهن خراسان 16 ص
گزارش کار طراحی مدار چاپی (طرز کار با نرم افزار PROTEL 99 SE) 37 ص
خشک کردن 26ص
گزارش کارآموزی دادگاه عمومی 218 ص
گزارش کاراموزی ترانسفور ماتور قدرت گازی GIS ایمنی درانتقال 51 ص
گزارش کارورزی در محل احداث پارک ناز 14 ص
گزارش کارورزی در محل احداث پارک ناز 14 ص
گزارش کاراموزی ترانسفور ماتور قدرت گازی GIS ایمنی درانتقال 51 ص

کلمات کلیدی :میلی لیتر محلول وپتاس یتره مینماییم عداد میلی لیترهای پرمنگنات وپتاس یتره دقت زمایش آزمایش گیری مواد فزودنی رای زمایش محلول لوله زمایش قریباً میلی لیتر یکرمات وپتاس مورد زمایش اصول زمایش زمایش آزمایش محلول پرمنگنات زمایش قریباً ندازه گیری محلول زمایش وپتاس قریباً ولفوریک پرمنگنات چنانچه میتوان یکرمات ندازه
  • ۹۶/۰۸/۲۹
  • آسمان آبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی