epiona

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد اهمیت و ارزش غذایی پیاز 5ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 5 صفحه


قسمتی از متن .doc :

اهمیت و ارزش غذائی پیاز

سبزی پیاز در غذای یومیه شامل بوده امروز،فرداوآینده غذائی نخواهد بود که در آن از سبزی های تازه به خصوصً پیاز استفاده نشود موجودیت سبزی پیاز از لحاظ مزه و هم مواد پروتینی،قندی و ویتامین ها ازرش غذائی زیاد را دارا بوده و موجودیت انها در خوراکه یومیه حتمی میباشد.

پیاز یکی از گیاهای غوزه داری است که از قدیم وجود داشته گفته میتوانیم دفعه اول در فلسطین پیدا و از فلسطین به هندوستان و دیگر ممالک جهان انتقال یافته است چنانچه یک طبیب یونانی که در قرن اول میلادی زیست داشت پیاز را عامل تندرستی و طول عمر می داستند طور مثال مملکت بلغاریا را یاد آور می شویم که مردم بلغاریا پیاز را خام زیاد مصرف می کنند یکی از غذا های اصلی و مهم آنها نان و پیاز بوده است. که بین تمام ملل جهان وضع صحت بلغارستان از همه بهتر است امراض سرطان در آن کشور وجود ندارد و تعداد مردم صد ساله ها زیاد میباشد.

علماء و دانشمندان بدین عقیده اند که پیاز از نگاه اهمیت غذائی در گروپ دوم غذای عمومی قرار دارد.

وظیفه مهمی را که پیاز دارد عبارت از لذیذ نمودن غذا است به عهده دارد پیاز دارای ویتامین های مختلف بوده مخصوصاً ویتامین c آن به حدود وافر میباشد . و از رقیق شدن خون جلوگیری مینماید پیازبه علت داشتن ca زیاد در تحکیم استخوان بندی کمک کرده و از امراض نرمی استخوان جلوگیری می نما ید.

وهمچنان پیاز دارای ویتامین d بوده و دارائی آهن،پتاشیم ، سودیم ، فاسفورس و قند است. اشخاصیکه مرض قندی دارند خوردن مقدار کم مضرنیست همین است که پیاز دارای فاسفورس بوده انجام فکری را آسان میسازد و کسانیکه کار های فکری دارد توصیه شده که پیازرا استعمال کنند عصبانیت را کمتر می سازد مواد نشایستوی راآسان ساخته و شخص را حاضر برای خواب می کند اشخاصیکه دچار بی خوابی هستند اگر شب با غذای خود پیاز بخورند حال شان بهتر شده و خواب زور تر خواهد آمد.

وباید تذکر داد که به مقدار زیاد سلفردر آن موجود میباشد و همچنان منگانیز به مقدار نا چیز درآن شامل بوده وباید گفت که ارزش پیاز خام و پخته از هم فرق دارند.

طریقه کشت پیاز:- قبل ازآنکه به کشت پیاز اقدام شود زمین به عمق تقریباً 17.8-12.6 سانتی متر قلبه شده وبرای اینکه زمین عاری از کلوخ باشد یک Disking صورت گیرد و بعداً زمین کرد بندی شود.

کشت پیاز به در طریق صورت می گیرد یکی توسط تخم و دیگر توسط انقتال نهال

توسط تخم:- اگر بذر پیاز برای نا وقت رسیدن به مارکیت به قسم تخمپاش در مزرعه صورت می گیرد که در اوایل بهار و در اواخر خزان به عمق 2-3 سانتی متر کشت میگردد فاصله بین قطار ها 30-40 سانتی متر و فاصله بین نبات 10-20 سانتی متر تخمین گردیده است و تقریباً یک کیلوگرام درفی جریب زمین تخمین شده است.

توسط انتقال نهالی:- درین طریقه نهالی از قوریه گرفته در یک جای دیگر در اوایل بهار به عمق3.8 سانتی متر به فاصله 10-15 سانتی متر دورتر همدیگر به زاویه 45 درجه غرس می گردد نا گفته نماند که نهال باید توسط دست غرس گردد.

در مناطق که نهال مروج است مثل ننگرهار،لغمان و کنرها که یک کیلوگرام تخم پیاز را در یک ساحه خورد کشت نموده و بعداً آنرا به زمین اصلی انتقال داده که ساحه یک جریب زمین را احتواء نماید.

استعمال پارو مربوط به خاک و انواع پیاز میباشد پیاز نباتی است که به نایتروجن،فاسفورس و پتاشیم زیاد ضرورت دارد.برای تولید حاصلات بلند به آب و هوای سرد ضرورت حس می کند برای اینکه حصه بالای آن بزودی نمو کند ضرورت دارد به درجه حرارت بلند روز های دراز و گرم برای جور کردن بلب کلچه پیاز آنها را در خاک های مخلوط ریگی، مخلوط است دریائی به خوبی حاصلات را تولید کرده ودر دیگر خاکها بصورت درست نموء نمی تواند. خاک های فوق الذکر شده در صورتیکه فرتیلایزر یا غنی از پارو باشد و عاری ازتخم های گیاهان هرزه باشد حاصلات بلند از آن متصور میباشد برای کشت پیاز خاک مواد عضوی خوب نرم باشد بکارمیباشد که خوب ذهکشی شده باشد و خاک که ذهکشی نشده باشد و مواد عضوی زیاد نداشته باشد مساعد در اقتصاد نبوده و پیاز در خاک های که ph آن در بین 5.8-6.5 باشد توافق از خود نشان داده ازینکه یکی از سبزیجات است که ریشه های سطحی دارد در وقت نموئی اولی یکمقدار زیاد رطوبت ضرورت دارد . 15-24 انچ آب در طول فصل نمو برای شان مکفی است نا گفته نماند اگر خواسته باشیم حاصلات پیاز بدست بیاوریم 5-7 دفع آبیاری و اگر نا وقتر خواسته باشیم 7-9 دفه آبیاری صورت گیرد.

انواع پیاز:- در سابق صنف بندی پیاز به اساس پیاز های درازیا گرد،زردوسفید صورت می گرفت ولی از روی رنگ پیاز سفید انواع را در برمی گیرد که کاشت آن در زمستان صورت گرفته و زود رس میباشد ولی پیاز رنگین مخصوصاً برای کاشت تابستان بکارمی رود اما در افغانستان بر علاوه پیاز های وطنی در نوع پیاز خارجی بنام پیاز زرد هسپانوی و سفید هسپانوی بذر می گردد. البته پیاز های وطنی از نگاه نگهداشت و هم مصرف آن خوب است.

اوقات کشت تخم پیاز:- تخم پیاز را در مناطق سرد بستر در تیر ماه یا اوایل بهار و در مناطق گرم سیر در برج سنبله در قوریه بذر و بعداً به زمین اصلی بقسم نهالی یا نوش پیاز انتقال میدهند که نهالی ها بعد از 40-50 روز بعد به زمین اصلی انتقال داده میشود.

وقت استعمال کود:- چون پیاز دارای ریشه سطحی میباشد اکثر زمین های زراعتی از نگاه مواد عضوی خیلی ضعیف میباشد برای بدست آوردن حاصلات خوب و بهتر بر علاوه کود های کیمیاوی باید پاروی وطنی سوخته در زمین انداخته تا هم زمین نرم شده وهم ریشه نبات درزمین خوب و به آسانی نموء مینماید و مقدار کود های یوریا D,A,P و پتاشیم که برای یک جریب ضرورت احساس میشود45-40 کیلوگرام یوریا 30-35 کیلوگرامD,A,P و مقدار 30-35 کیلوگرام پتاشیم سلفیت میباشد.

در صورتیکه تخم پیاز جهت کلچه پیاز مستقیماً به زمین بذر و پاش داده شود نصف کود یوریا و تمام کودهایD,A,P و K2so4 را در وقت بذر تخم پیاز در زمین استعمال نمایم و نصف دیگر یوریا را به دو حصه تقسیم یک حصه را در وقت نمو کردن و نصف دیگر را بعد از 20-30 روز استعمال و بعد آبیاری صورت بگیرد اما در صورتیکه تخم پیاز در قوریه بذر گردد کود ها در وقت انتقال نهالی در زمین استعمال می گردد که تطبیق اوقات استعمال آن مثل که در فوق الذکر شده میباشد بنااً متذکر









سایر محصولات :
تحقیق در مورد اهمیت و ارزش غذایی پیاز 5ص

تحقیق در مورد اهمیت و...

پاورپوینت در مورد فولاد ابزار tool Steel

پاورپوینت در مورد فولاد ابزار...

تحقیق در مورد تعریف انفجار

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد عوامل موثر بر تجمع نیترات در سبزیها 10 ض

تحقیق درمورد عوامل...

تحقیق در مورد اهمیت کلسیم در دوران بارداری

تحقیق در مورد ...

تحقیق درمورد فایرفاکس چیه 25 ص

تحقیق درمورد فایرفاکس چیه...

طرح توجیهی کارآفرینی و ویژگی های کارآفرینان 18 ص

طرح توجیهی کارآفرینی و ویژگی های...

تحقیق در مورد تعریف عدالت از منظر امام علی

تحقیق در مورد تعریف...

تحقیق در مورد اهمیت سفال در باستان شناسی

تحقیق در مورد اهمیت...

تحقیق درمورد عوامل مهم ضبط برروی سی دی یست 17 ص

تحقیق درمورد عوامل مهم ضبط برروی...

تحقیق در مورد تصویر پیامبر در متون تاریخی

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد اهمیت خانواده و جایگاه حساس آن در جامعه 8 ص

تحقیق در مورد ...

تحقیق درمورد فایروال ها

تحقیق درمورد فایروال...

تحقیق در مورد تشریح فرهنگ برزو

تحقیق در مورد تشریح...

پاورپوینت در مورد فولادهای زنگ نزن

پاورپوینت در مورد فولادهای زنگ...

مثال اموزشی شبیه سازی کاویتاسیون در انسیس فلوینت

مثال اموزشی شبیه سازی کاویتاسیون در...

تحقیق درمورد عوامل مؤثربرمطلوبیت آب آبیاری 33 ص

تحقیق درمورد عوامل مؤثربرمطلوبیت آب آبیاری...

تحقیق در مورد اهمیت اقتصادی و جایگاه گلکاری در ایران

تحقیق در مورد...

طرح توجیهی کارآفرینی موزاییک

طرح توجیهی کارآفرینی...

تحقیق در مورد تشخیص به موقع فحلی و آبستنی

تحقیق در مورد تشخیص...

تحقیق درمورد فاسد شدن مواد غذایی 10 ص

تحقیق درمورد فاسد شدن مواد غذایی...

تحقیق در مورد تشخیص ژنتیکی قبل از لقاح 10 ص

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد عوامل مؤثر در خواص فیزیکی و مکانیکی چــــوب گـــردو1

تحقیق درمورد عوامل...

تحقیق در مورد اهمیت اقتصادی و جایگاه گلکاری در ایران 5ص

تحقیق در مورد ...

تحقیق درمورد غنی سازی اورانیم 18 ص

تحقیق درمورد غنی سازی اورانیم...

تحقیق در مورد تست ذرات مغناطیسی

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد انیمیشن 14 ص

تحقیق در مورد انیمیشن...

تحقیق درمورد عوامل مؤثر در خواص فیزیکی و مکانیکی چــــوب گـــردو

تحقیق درمورد عوامل...

پاورپوینت در مورد فلاپی درایو

پاورپوینت در مورد فلاپی درایو...

طرح توجیهی کارآفرینی مهد کودک

طرح توجیهی کارآفرینی مهد کودک...

تحقیق در مورد ترکیبات شیمیایی

تحقیق در مورد ترکیبات شیمیایی...

تحقیق درمورد غلات 61 ص

تحقیق درمورد غلات 61 ص...

تحقیق در مورد اهل دوغ هستید یا نوشابه

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد عوامل ضد تغذیه ای و بیماری زا در لگوم ها 27 ص

تحقیق درمورد عوامل ضد تغذیه...

تحقیق در مورد ترمودینامیکک 8 ص

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد انقلاب، عدالت اجتماعی و آزادی

تحقیق در مورد ...

تحقیق درمورد غرقاب

تحقیق درمورد غرقاب...

تحقیق در مورد ترمزهای ABS

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد انواع ماست و مواد مغذی آنها

تحقیق در مورد انواع ماست...

تحقیق درمورد عوامل زمینه ساز در ایجاد روابط سالم و نا سالم میان دختر و پسر 15 ص

تحقیق درمورد عوامل...

تحقیق در مورد انقلاب صنعتی 8 ص

تحقیق در مورد انقلاب صنعتی 8...

تحقیق در مورد ترمزهای چندکاناله و ضدبلوکه ABS

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص

تحقیق درمورد غذاهای بسته بندی و سرد...

پاورپوینت در مورد فنون و مهارت های ارتباطی در پیشگیری از اعتیاد

پاورپوینت در مورد فنون و...

طرح توجیهی کارآفرینی مبتنی بر علم

طرح توجیهی کارآفرینی مبتنی بر...

تحقیق درمورد عوامل بزهکاری جوانان

تحقیق درمورد عوامل بزهکاری...

تحقیق در مورد انقلاب روسیه

تحقیق در مورد انقلاب...

تحقیق در مورد ترکیبات عالی

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد غذا 81 ص

تحقیق درمورد غذا 81 ص...

تحقیق درمورد عوارض مواد نیروزا

تحقیق درمورد عوارض مواد نیروزا...

پاورپوینت در مورد تکنولوژی جراحی گوارش a16ac928
پاورپوینت در مورد تکنیکهاو روشهای افزایش خلاقیت
پاورپوینت در مورد تکنولوژی پیشرفته سیستم سوخت رسانی
پاورپوینت در مورد تکنولوژی+نمایش
پاورپوینت در مورد تکنولوژی پرو بیوتیک
پاورپوینت در مورد تفکر استراتژیک 50 اسلاید
پاورپوینت در مورد تعلیم و تربیت اسلامی
تحقیق در مورد تحقیق حجاب
تحقیق در مورد بلوغ
تحقیق در مورد تحقیق درباره غیبت و عیب جویی
پاورپوینت در مورد تورم و دلایل ایجاد آن در اقتصاد ایران
پاورپوینت در مورد تفکر استراتژیک 50 اسلاید

کلمات کلیدی :اصلی انقال داده زمین اصلی انقال پیاز دارای ویامین ارزش غذایی پیاز پیاز دارای مواد عضوی زمین اصلی خاک های ضرور دارد پیاز های اوایل بهار فوق الذکر کود های میباشد اسعمال انقال نهالی حاصلا غذائی یوریا
  • ۹۶/۰۷/۲۴
  • آسمان آبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی