مقاله درباره استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 13
830
روش نگهداری میوه ها و سبزیهای تازه در سردخانه
چاپ پنجم
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآوردهها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از:
(تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، کمک به بهبود روشهای تولید و افزایش کارائی صنایع در جهت خودکفائی کشور - ترویج استانداردهای ملی – نظارت بر اجرای استانداردهای اجباری – کنترل کیفی کالاهای صادراتی مشمول استاندارد اجباری و جلوگیری از صدور کالاهای نامرغوب بمنظور فراهم نمودن امکانات رقابت با کالاهای مشابه خارجی و حفظ بازارهای بین المللی کنترل کیفی کالاهای وارداتی مشمول استاندارد اجباری بمنظور حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان داخلی و جلوگیری از ورود کالاهای نامرغوب خارجی راهنمائی علمی و فنی تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان – مطالعه و تحقیق درباره روشهای تولید، نگهداری، بسته بندی و ترابری کالاهای مختلف – ترویج سیستم متریک و کالیبراسیون وسایل سنجش – آزمایش و تطبیق نمونه کالاها با استانداردهای مربوط، اعلام مشخصات و اظهارنظر مقایسه ای و صدور گواهینامه های لازم).
موسسه استاندارد از اعضاء سازمان بین المللی استاندارد میباشد و لذا در اجرای وظایف خود هم از آخرین پیشرفتهای علمی و فنی و صنعتی جهان استفاده مینماید و هم شرایط کلی و نیازمندیهای خاص کشور را مورد توجه قرار میدهد.
اجرای استانداردهای ملی ایران بنفع تمام مردم و اقتصاد کشور است و باعث افزایش صادرات و فروش داخلی و تأمین ایمنی و بهداشت مصرف کنندگان و صرفه جوئی در وقت و هزینهها و در نتیجه موجب افزایش درآمد ملی و رفاه عمومی و کاهش قیمتها میشود.
کمیسیون استاندارد روش نگهداری میوهها و سبزیهای تازه در سردخانه
رئیس
اجلالی - محمود
دکتر صنایع غذایی
مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی کرج
اعضاء
تمیز کار - حمید
مهندس تأسیسات
وزارت کشاورزی و منابع طبیعی
ساحلی - اسمعیل
مهندس تأسیسات
مدیر عامل سردخانه
طوبی - رضا
دکتر تأسیسات
دانشیار دانشکده فنی و نماینده سازمان گسترش و صنایع ایران
فرجام - عبدالحمید
مهندس مکانیک
مدیر عامل سرد خانه ولفریز
متقی - مسعود
مدیر عامل سردخانه تکنوفودز
کهنیم - عزت اله
مهندس کشاورزی
معاون اداره استاندارد استان مرکز
هاشمیان - احمد
دکتر دامپزشک
اداره کل نظارت بر مواد خوراکی , آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
دبیر
صوفی - جمشید
مهندس کشاورزی
کارشناس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
فهرست مطالب
مقدمه
هدف و دامنه کاربرد
پیوست الف
شرایط نگهداری موز در سردخانه
شرایط نگهداری موز در گرمخانه
پیوست ب
سایر محصولات :
مقاله درباره استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات
مقاله درباره استاندارد...
تحقیق در مورد افزایش سرعت پردازش موبایلتحقیق در مورد افزایش...
تحقیق در مورد اغراق کردن یا بزرگ کردن مشکلتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیکتحقیق در مورد اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک...
مقاله درباره اسانسگیریمقاله درباره اسانسگیری...
تحقیق در مورد اعتیاد و ایدزتحقیق در مورد اعتیاد و ایدز...
مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازیمقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی...
مقاله درباره ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آنمقاله درباره ارزش غذایی...
تحقیق در مورد اطلاعات علمی و فنآوری زلزلهتحقیق در مورد اطلاعات...
مقاله درباره ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعهمقاله درباره ارتقاء...
تحقیق در مورد اطلاعات آماریتحقیق در مورد...
مقاله درباره احساس گرسنگیمقاله درباره احساس گرسنگی...
تحقیق در مورد اصول تغذیه گیاهان زینتیتحقیق در مورد اصول...
مقاله درباره احساس درد و گرسنگیمقاله درباره احساس درد...
تحقیق در مورد اشعه ایکستحقیق در مورد اشعه ایکس...
مقاله درباره اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتیمقاله درباره اجرای سیستم HACCP...
تحقیق در مورد اسکلت بتونی 25 صتحقیق در مورد اسکلت بتونی 25...
مقاله درباره اجرای سیستم HACCP، راهی برای ارتقاء سطح کیفیمقاله درباره اجرای سیستم HACCP، راهی...
تحقیق در مورد استقامت قلبی وعروقی در ورزش رشته تربیت بدنیتحقیق در مورد استقامت قلبی وعروقی...
تحقیق در مورد استفاده از نشا در تولید سبزیجاتتحقیق در مورد استفاده از نشا در...
مقاله درباره اثر شیر و فراورده های آن در پیشگیری از سرطانمقاله درباره اثر شیر و فراورده های...
تحقیق در مورد استرس 25 ص1تحقیق در مورد استرس...
مقاله درباره اثر آنتی اکسیدان های عسلمقاله درباره اثر آنتی اکسیدان های...
مقاله درباره آیین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانهمقاله درباره آیین کار پیشگیری و مقابله...
تحقیق در مورد استرس 25 صتحقیق در مورد استرس 25 ص...
تحقیق در مورد استرس Recognizing Stress لاتینتحقیق در مورد استرس...
مقاله درباره آیین کار نگهداری گلابی در سردخانهمقاله درباره آیین کار نگهداری گلابی در...
تحقیق در مورد ارزیابی مدلهای زمانی پیشرفت بیماری بلایت فوزاریومی سنبله گندم و ارائه یک مدل پیش آگاهی برای آن در استان گلستان 20 صتحقیق در مورد ارزیابی مدلهای زمانی...
مقاله درباره آنزیممقاله درباره آنزیم...
مقاله درباره آنتی اکسیدانهامقاله درباره آنتی اکسیدانها...
تحقیق در مورد ارزشیابی 24 صتحقیق در مورد...
مقاله درباره آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازةخرد شدة شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونةمقاله درباره آنتاگونیسم لاکتیکی و...
تحقیق در مورد ارزشیابی 23 صتحقیق در مورد ارزشیابی 23...
مقاله درباره آب معدنی طبیعیمقاله درباره آب...
تحقیق در مورد ارتباطات و اطلاعاتتحقیق در مورد...
مقاله درباره آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدیمقاله درباره آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای...
تحقیق در مورد ادیسون 13 صتحقیق در مورد ادیسون...
تحقیق در مورد اجرای ساختمان بتنتحقیق در مورد اجرای...
مقاله درباره آئیآئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانهمقاله درباره آئیآئین کار ساختمان، تاسیسات،...
تحقیق در مورد اجتماعی شدن کودک 30 ص1تحقیق در مورد اجتماعی شدن کودک 30...
وکتور منظرهوکتور منظره...
مقاله درباره نوشابه گازدار راه ورود بیماریها به سفره خانوادهمقاله درباره ...
تحقیق در مورد اتیلن اکساید و موارد استفاده آنتحقیق در مورد اتیلن اکساید...
تحقیق در مورد ابرسازی گلیکوژن 20 صتحقیق در مورد ابرسازی گلیکوژن 20 ص...
تحقیق در مورد آنچه راجع به وبا باید بدانیمتحقیق در مورد آنچه...
تحقیق در مورد آلودگی خاک خطرناکتحقیق در مورد آلودگی خاک خطرناک...
تحقیق در مورد آب 15 صتحقیق در مورد آب...
وکتور پروانهوکتور پروانه...
تحقیق در مورد crm 15 صتحقیق در مورد crm 15...
تحقیق در مورد بلوغ 23 صتحقیق در مورد بلوغ...
مقاله درباره پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذاییمقاله درباره پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی
مقاله درباره پروتئین
مقاله درباره پنیر 2
مقاله درباره پروتئین ها
تحقیق در مورد باروری و ناباروری
تحقیق درباره دوره نوجوانی و اهمیت آن
مقاله درباره روانشناسی ورزش
مقاله درباره خازنهای قدرت و کاربرد آن در شبکه
تحقیق در مورد رابطه گیاهان و شوری
تحقیق درباره آزمایشگاه سیستمهای کنترل خطی
مقاله درباره خازنهای قدرت و کاربرد آن در شبکه
کلمات کلیدی :شول استاندارد اجباری کنترل کیفی کالاهای قاله درباره استاندارد تحقیقات صنعتی صرف کنندگان سرد خانه استاندارد اجباری شول استاندارد کیفی کالاهای استاندارد کالاهای ndash استانداردهای نگهداری صنایع کنندگان اجباری تحقیقات
- ۹۶/۰۹/۱۵